X
    Kategoriler: Genel-TR

Denizli Endüstriyel Kapı

Endüstriyel kapı ne demek? Endüstriyel kapı senksiyonel kapı çeşitleri arasında yer alan bir kapı türüdür. Kapının endüstriyel alanlarda yaygın olarak kullanılması kapının bu isimle anılmasını sağlar. Güvenlik ve giriş çıkış ihtiyacı için tercih edilecek bu kapıları kullanmak isteyen kişilerin endüstriyel kapı üreten firmalarla çalışması gerekir.

Firmamız Denizli’de endüstriyel kapı üretimi üzerine çalışan bir firmadır. Kapıları binaların kiriş bölümlerine bağlı olarak normal yataklama, dikey yataklama ve yüksek yataklama şeklinde tasarlayarak kullanılmasını sağlarız. Endüstriyel kapı firmaları olarak ürettiğimiz kapıların binalara uygun olmasını isteriz. Bu nedenle renk ve panel seçimi imkanı sunarak müşterilerimizin binalarına uygun aynı zamanda da kullanışlı olacak endüstriyel kapıların üretimini yaparız.

Endüstriyel Kapı Kullanım Alanları

İnsanlar endüstriyel kapı nedir, kullanım alanları nelerdir? Gibi endüstriyel kapılar hakkında birçok soru sorarlar. Endüstriyel kapılara panellerden oluşan, binalara yapılacak giriş ve çıkışların kontrol edilmesini sağlayan, güvenlikli ve ısı yalıtımı özelliği olan kapılardır denilebilir. Bu kapılar panel, tambur, ray takımları, menteşe, halat, conta, torsiyon yay ve bağlantı elemanları kullanılarak firmamız tarafından üretilir. Isı yalıtımı, ses yalıtımı ve toz yalıtımı yapması için gerekli ekipmanlar kullanılarak firmamızca üretilir. Bunun dışında hızlı açılıp kapanmaları sayesinde mal giriş çıkışlarının hızlı yapılmasını sağlarlar.

Endüstriyel kapı sistemleri geniş kullanım alanına sahiptirler. Genel olarak endüstri sektörü olarak adlandırılabilecek kullanım alanları arasında şunlar bulunur;

  • Fabrika giriş kapıları
  • Depo ve hangarlar
  • Oto galeriler
  • Sanayi tesisleri
  • Showroomlar
  • Sanayi siteleri

Kullanım alanlarının geniş olması sayesinde firmamızın müşteri portföyü de geniştir. İşletmeleri için endüstriyel kapıya ihtiyaç duyanlar bize ulaştığında kaliteli, dayanıklı ve servis hizmeti alabilecekleri kapılara sahip olabilirler.

 

Endüstriyel Kapı Maliyeti

Fabrikalarında, oto galerilerinde veya sanayi sitelerinde endüstriyel kapı kullanmak isteyen kişiler endüstriyel kapı fiyat araştırmasına giriyorlar. Bizler Denizli geneline verdiğimiz kapı üretim hizmetinde uygun fiyat politikasına göre hareket ediyoruz. Böylelikle hem bizim hem de müşterilerimizin memnun kalacağı bir fiyat belirliyor ve bizimle çalışmak isteyen müşterilerimize sunuyoruz. Genel olarak da fiyat konusunda sıkıntı yaşamayarak kapıların üretimini sağlıyoruz. Endüstriyel kapı fiyatlarımızda tarife kapı için tercih edilen motor markasına, panel türüne, ray sistemlerine ve kapı için gerekli olan diğer ekipmanlara bağlı olarak belirleniyor.

Firmamız endüstriyel kapılar için servis hizmeti de veriyor. Bu nedenle servis hizmetlerimizde bizi tercih edecek kişiler tarafından merak ediliyor. Bizler sunduğumuz teknik servis ücretlerinin de ekonomik olmasına özen gösteriyoruz. Servis hizmeti esnasında değişmesi gereken parçaya bağlı olarak fiyatlarımız değişebiliyor. Endüstriyel kapı motorlarında arıza yaşanması durumunda yeni endüstriyel kapı motoru fiyatları bilgisini müşterilerimize vererek onay vermesi durumunda değişim yapıyoruz.

Endüstriyel Kapı Ne İşe Yarar?

Fabrika gibi kullanım alanlarına giriş çıkışı kontrol ederek güvenli girişlerin yapılmasını sağlar. Genellikle endüstriyel alanlarda kullanılan kapılarımız fabrika veya depolara ürün giriş çıkışlarının verimli olmasını sağlar. Kapılar hızlı bir şekilde açılarak aracın girişini sağlar. Aynı şekilde de araç çıkışının hızlı olmasına yardımcı olur. Dikey, yatay veya normal şekilde açılabilen bu kapılar binada fazla yer kaplamaz. Kapılarımızda yalıtım özelliği olduğu için ses, ısı veya toz zerrelerinin içeri girmesi engellenir.

Firma olarak üretimini yaptığımız endüstriyel kapılar için kaliteli markalara sahip endüstriyel kapı motoru kullanırız. Bu sayede kapılarımız uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışır.

Endüstriyel Kapı Teknik Servis

Endüstriyel kapı servisi arayanların tercih edebileceği firmamız endüstriyel kapı üretim hizmeti dışında kapılardaki sorunların giderilmesi için servis hizmeti verir. Bu sayede motor, menteşe, panel veya ray sistemlerinde yaşanan arızaların çözümlenerek kapının giriş ve çıkış için verimli çalışmasını sağlar. Bu sayede kapının açılmaması gibi sorunlar ortadan kalkarak fabrikaların, depoların ve diğer kullanım alanlarının işleyişinin aksamamasına yardımcı olur.

Firma olarak endüstriyel kapı tamiri hizmetini 7 gün boyunca aralıksız gerçekleştiriyoruz. Böylelikle kapılarında arıza olan müşterilerimizin mesai beklemesinin önüne geçiyor ve tamir konusunda deneyimli olan elemanlarımızın doğru bir şekilde tamiri yapmalarını sağlıyoruz. Elemanlarımız yeterlilik belgesine sahip oldukları için arızalara kesin çözüm bulabiliyorlar.

admin: